Дженифър Лопес много уважава рокаджията Стивън Тайлър

Дженифър Лопес много уважава рокаджията от Аеросмит, Стивън Тайлър заради голямото му сърце и невероятния му ум и компетентност. Тя е част от журито в предаването "Американски Идол" заедно с рокаджията. Той не спирал да сразява всички с

2011-02-03 21:46:50
Дженифър Лопес много уважава рокаджията Стивън Тайлър
Дженифър Лопес много уважава рокаджията от Аеросмит, Стивън Тайлър заради голямото му сърце и невероятния му ум и компетентност.

Тя е част от журито в предаването "Американски Идол" заедно с рокаджията. Той не спирал да сразява всички с нещата, които прави, защото те го мислят за много "хард-кор" рокаджия и как ли не човек без сърце.

Стивън съчувствал много на състезателите и на един от участниците той обърнал специално внимание. Станал от мястото си и прегърнал и целунал по челото годеницата на певец, състезаващ се в предаването. Тя е с лош проблем с мозъка и има тежко заболяване. Според източник Тейлър е обещал да помогне с нещо и да подаде ръка за лечението на годеницата на участника.

Цялата публика се е насълзила заради това, което сторил и след това ръкопяскала дълго време. Рокаджията не веднъж доказвал, че е много чувствителен, въпреки външния си вид. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия